Archieven: Speakers

Post Type Description

Jan Willem Eising

Co-founder @ Powercrumbs

Een goed serviceproject kan niet zonder een commerciële producent. En als je commercie zegt, dan zeg je Jan Willem Eising. Met veel energie zorgt hij dat de projecten schaalbaar zijn en impact maken. Want een mooi project is leuk, maar we doen het voor het goede doel. En daar komt Jan Willem tot zijn recht. Energie en plezier combineren met daadkracht en impact. Dat zie je ook in het dagelijks leven waarbij Jan Willem co-founder is van een onderneming die helpt met de energietransitie.

Marco Zuidhof

Filmmaker @ Cinemar

Als er iets professioneel gefilmd moet worden, dan moet je bij Marco Zuidhof van Cinemar zijn. Hij zorgt dat alle shoutouts professioneel gefilmd worden. Marco is al ruim 5 jaar professioneel filmmaker en heeft zijn eigen videoproductie bedrijf. Daarnaast is hij al ruim 2 jaar lid van Tafelronde 201 Zwolle en zet zich zo in voor goede doelen zoals Stichting Kind in Beeld.

Carlos Arango

Artist Manager @ Hedon Productiehuis

Geen productie kan zonder een productieleider. Iemand die zorgt dat alles op tijd en vlekkeloos verloopt. Én die zorgt dat de centjes bij de stichting komen. Onze Carlos regelt het allemaal. Naast dat Carlos de productieleider is van Shoutout Sinterklaas is hij ook al ruim 2 jaar lid van de Nederlandsche Tafelrond (Tafelronde 201 Zwolle) en werkt hij in het dagelijks leven als professional voor Hedon Productiehuis.

Tom Mulder

Head of Marketing @ Art of Dance

Ook het editten gebeurt niet zomaar, maar door echte marketingprofessionals. Tom Mulder verzorgt de editing van deze mooie shoutout videos. Al ruim 15 jaar zit Tom in het marketingvak en weet als geen ander hoe goede shoutout video’s er uit moeten zien. Ook is Tom al ruim 11 jaar lid van de Nederlandsche Tafelronde waarbij hij zich inzet voor onder andere goede doelen zoals Stichting Kind in Beeld.

Piet

Linkerhand @ Sinterklaas Inc.

De roetveeg Piet kan natuurlijk ook niet ontbreken. Zonder deze held is er geen Sinterklaasfeest. De roetveeg Piet werkt ook al ruim 20 jaar samen met Sinterklaas en zal, desgewenst, samen met Sinterklaas de video’s inspreken. Ook deze Piet is een van de trouwste vrienden van de Goedheiligman.

Sinterklaas

Goedheiligman @ Sinterklaas Inc.

Onze Goedheiligman. De ster van de show. Zonder Sinterklaas is er geen shoutout. Voor Shoutout Sinterklaas zal de officiële Sinterklaas van Zwolle en omgeving de videos inspreken. Je hebt hem vast al eens bij een van de intochten in de omgeving gespot.

Copyright 2023 Tafelronde 201 Zwolle. Alle rechten voorbehouden.