#Doneren

Wat super dat je het project van Tafelronde 201 Zwolle voor Stichting Kind in Beeld wilt steunen! En natuurlijk kun je ook doneren zonder een shoutout video te bestellen. Via de onderstaande button kun je een vrije gift / donatie doen. En ja, 100% van jouw donatie gaat rechtstreeks naar Stichting Kind in Beeld.

STICHTING KIND IN BEELD

De Stichting heeft zich ten doel gesteld plezierige activiteiten te organiseren voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen en de laatste jaren en maanden komen daar steeds meer kinderen bij om diverse redenen.

Missie/ Visie
De Stichting Kind in Beeld stelt zich een Zwolse samenleving voor waarin alle kinderen in de gelegenheid zijn om regelmatig deel te nemen aan plezierige activiteiten. Aangezien dit voor kinderen uit Zwolse gezinnen met een laag inkomen vaak om financiƫle redenen niet mogelijk is, wil de stichting met behulp van giften, fondsen en sponsoring e.d. dit voor deze kinderen wel mogelijk maken.

Boodschap
Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen mogen gedurende het jaar samen met hun ouder(s)/ verzorger(s) genieten van leuke uitjes.

MEER OVER DE STICHTING
Copyright 2023 Tafelronde 201 Zwolle. Alle rechten voorbehouden.