Archieven: Schedule

Post Type Description

Filmopname

Op zondag 26 november is de eerste opname dag van alle shoutout videos. Op een unieke locatie in de omgeving van Zwolle zullen we de shoutout videos opnemen in volledige Sinterklaas stijl.

Montage

Op maandag 27 november starten we met de montage van alle video’s. De scripts krijgen een persoonlijk voorwoord en mooie afsluiter zodat de video een geheel wordt dat speciaal voor jou gemaakt is.

Verzenden van video’s per e-mail

Woensdag 29 november en donderdag 30 november worden alle persoonlijke shoutout video’s toegestuurd aan alle boekers. Hierbij zorgen wij voor een versie die eenvoudig afgespeeld kan worden op een telefoon, tablet of TV.

Heerlijk avondje

Op vrijdag 1, zaterdag 2, zondag 3 of wellicht zelfs op dinsdag 5 december is het tijd voor Pakjesavond. De avond om jouw kinderen te verrassen met een persoonlijke shoutout video van Sinterklaas.

Laatste dag voor inschrijving

Vrijdag 24 november is de laatste dag waarop je jouw shoutout kunt boeken. Wees er snel bij, want vol = vol, maar na 24 november nemen we ook geen shoutouts meer aan aangezien Sinterklaas dan te weinig tijd heeft om zich voor te bereiden. Dus wees op tijd!

Inschrijving geopend

Vanaf dinsdag 1 november tot en met vrijdag 24 november kun jij jouw persoonlijke shoutout boeken. Daarbij kun je kiezen voor een van de scripts en de naam of namen opgeven waar de video voor is.

Copyright 2023 Tafelronde 201 Zwolle. Alle rechten voorbehouden.